Samtaleterapi : Individuel terapi og parterapi

Individuel terapi:

Samtalerne vil tage udgangspunkt i gestaltterapeutiske principper. Vi arbejder med de konkrete problemstillinger, du har her og nu, og finder de redskaber der passer til dig, for at du kan skabe en varig forandring i dit liv .

Gestaltterapi er en oplevelsesorienteret psykoterapi, der styrker den enkelte i at opleve sig selv som et unikt, levende og ansvarsbevidst væsen.

Metoden hjælper med at synliggøre, forstå og integrere ubevidste sider, som f.eks. viser sig i drømme, fantasier, følelser og kropslige spændingstilstande.

Målet er at opdage egne ressourcer og integrere disse.
At genfinde troen på sig selv og tage ansvar for sit eget liv .

Parterapi:

Vi arbejder med de konkrete problemer I har her og nu. Formålet er at skabe klarhed og tydeliggøre de forestillinger, I har om hinanden og Jeres fælles liv.

Målet er, at I hver især bliver i stand til at tage stilling til, om I vil fortsætte parforholdet eller afslutte det – begge dele på et oplyst grundlag.

Samtalerne kan f.eks tage udgangspunkt i kommunikation eller mangel på kommunikation , evnen til at adskille sine egne problemer fra partnerens eller en undersøgelse af Jeres evne til at lytte til hinanden.

gestaltterapi